Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Συμμετοχή στην έκθεση Ultima Cena 2 - Ελβετία


"Μυστικός Δείπνος" Μέρος # 2
Ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης''Ultima Cena'' 2
24/5  – 01/6  2014
Monte, Valle di Muggio, Ticino
Svizzera

Curt Walter, Evmorfia Ghika Rachouti, Fanis Rachoutis

Στην ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης "Ultima Cena"  που διοργανώνει η Ένωση MonteArte στο Δήμο Monte  της Ελβετίας, συμμετέχουν η  Ευμορφία και ο Φάνης Ραχούτης, παρουσιάζοντας ένα καλλιτεχνικό project  γλυπτικής και ψηφιακής φωτογραφίας  υπό τον  τίτλο ''Panspermia’’. Τα έργα τους αναφέρονται  στη συμπαντική σπορά, στη γονιμότητα και στην  εξαιρετική βιοποικιλότητα της γης.


Η διοργανώτρια Ένωση  MonteArte, προσκάλεσε  τους καλλιτέχνες να υποβάλουν σχέδια που να ανταποκρίνονται στο  ερώτημα : Πώς θα είναι το τελευταίο μας γεύμα;
Οι καλλιτεχνικές προτάσεις αξιολογήθηκαν  από τους διοργανωτές και  επιλέχθηκαν 20 καλλιτέχνες  από διάφορες  χώρες:  Ελβετία, Ιταλία, Γερμανία, Σκωτία, Ελλάδα και  ΗΠΑ.


Όλη η έκθεση κινείται  γύρω από το  βασικό συστατικό  της επιβίωσης, την τροφή και σκοπός της είναι η συνεισφορά μέσω της τέχνης, σε μια ενδελεχή ανάλυση και κριτική της σχέσης μεταξύ της ανθρωπότητας  και της  διατροφής.


Τα έργα παρουσιάζονται σε μια διαδρομή περιήγηση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, πλατείες, σοκάκια, σκάλες, υπόστεγα με σημείο πληροφόρησης για το κοινό το Δημαρχείο της πόλης.Παράλληλα  γεγονότα πλαισιώνουν την εκδήλωση: προβολές ταινιών, θεατρικές και μουσικές  παραστάσεις και  μια θεματική αγορά κατά την ημέρα της τελετής λήξης.


 

Εγκαίνια:  Σάββατο,  24/05/2014 ώρα 17,00 - 20,00
Τελετή λήξης: Κυριακή ,  06/01/2014 ώρα 11,00 - 15,00
Περίοδος της έκθεσης:  Κυριακή ,  25/05/2014 - Σάββατο 31/05/2014
καθημερινά 14,00 - 20,00


Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Claudia Brodbeck, Harald Mol, Wyndham BoulterDaniela Carrara, Curt Walter, Daria Caverzasio- HugAndrea CeredaChrista GigerJsabella GnosPatrizia JacomellaFabrizio LongoMamikkiMyriam MeyerTatjana MarusicAdriana MilioSara PellegriniManuela Villa- PetraglioEvmorfia RachoutiTheofanis RachoutisRoderick RobinsonSandra SnozziAnna SalaBernhard StruchenKenny Watson

Art project: Harald Mol
Καλλιτεχνικός διευθυντής : Curt Walter

Associazione MonteArte http://www.montearte.ch/ita/news.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου